Program osposobljavanja za poslove concierge-a

Ekspanzija uslužnih djelatnosti, s naglaskom na turizam, ukazala je na potrebu za kadrom ovog profila ali i na nužnost uvođenja edukacija koje imaju inovativni pristup obrazovanju.  Program osposobljavanja za poslove concierge-a  namijenjen je polaznicima koji žele steći nove ili formalizirati ranije stečene kompetencije  radi zapošljavanja, napredovanja ili možda vlastitih poduzetničkih afiniteta.

Početak programa: 1. ožujka

Trajanje programa:  135 sati

Uvjeti upisa u program:

  • status: nezaposlen/a (potvrda HZZ-a ili potpisana izjava da niste u radnom odnosu)
  • prebivalište/boravište na području Republike Hrvatske
  • manje od 25 godina / više od 54 godine starosti

Teorijska nastava održava se u prostorijama POU Obzor na adresi Kopilica 21a, 21000 Split, a praktična nastava organizirana je u objektu Martinis Marchi na adresi Put Sv. Nikole 51, Maslinica, Otok Šolta.

Za polaznike programa pokriveni su svi troškovi:  prijevoz i noćenja u hotelu Martinis Marchi, liječnički i sanitarni pregled, izdavanje sanitarne iskaznice, radne odjeće i obuće. Polaznici će dobiti priručnik za teorijsku nastavu. U sklopu programa organizirano je  putovanje do lokalnih proizvođača hrane u Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji te gastroprezentacije.

Završetkom programa  polaznik će steći znanja i vještine za poslove concierge-a uključujući komunikaciju s gostima prema poslovnom bontonu, izvršavanje osnovnih poslova recepcije, te osposobljavanje za primjenu higijenskih mjera i zaštite na radu.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online PRIJAVNICE na našoj web stranici ili e-maila: info@ucilisteobzor.com, pri čemu je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, kontakt, godine i odabrani program.

Radujemo se Vašem dolasku!