Program osposobljavanja za poslove u zanimanju barmen i sommelier

Početak programa: 29. travnja 2019.

Trajanje programa:  135 sati

Teorijska nastava se održava u prostorijama POU Obzor na adresi  Kopilica 21a, 21000 Split , a praktična nastava organizirana je u ugostiteljskim objektima F-Group.

Za polaznike programa pokriveni su  troškovi prijevoza, liječničkog i sanitarnog pregleda, izdavanja sanitarne iskaznice, radne odjeće i obuće. Polaznici će dobiti priručnik Učilišta iz odabranog područja. U sklopu programa organiziran je obilazak lokalnih proizvođača pića u Splitsko-dalmatinskoj te gastroprezentacija.

Uvjeti upisa u program:

  • status: nezaposlen/a (potvrda HZZ-a ili potpisana izjava da niste u radnom odnosu)
  • prebivalište/boravište na području Republike Hrvatske
  • manje od 25 godina / više od 54 godine starosti

Vrijeme provedbe:  ožujak 2019.

Završetkom programa  polaznik će steći znanja i vještine za poslove u zanimanju barmen i sommelier uključujući znanja o poslovima ugostiteljskog posluživanja, komunikaciju s gostima prema poslovnom bontonu, izvršavanje osnovnih poslova ugostiteljskog posluživanja te osposobljavanje za primjenu higijenskih mjera i zaštite na radu.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online PRIJAVNICE na našoj web stranici ili e-maila: info@ucilisteobzor.com, pri čemu je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, kontakt, godine i odabrani program.
 

Veselimo se Vašem dolasku!