“Nove vještine – nove mogućnosti” na Best Stay-u 2018.

Projekt “Nove vještine – nove mogućnosti”  predstavljen je na Best Stay-u 2018. u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Best Stay-u okupilo se više od 200 hotelijera i stručnjaka iz područja turizma i hotelijerstva koji su kroz tri dana programa raspravljali o problemima s kojima se hotelijeri susreću. Kroz praktične primjere iz regije i svijeta prezentirani su najnoviji trendovi u industriji s ciljem poboljšanja iskustva gosta. Fokus konferencije bio je kako privući i zadržati kvalitetni i stručni kadar te pružiti gostu bolje iskustvo uz korištenje najnovijih tehnologija za poboljšanje usluga.

Posebno se istakla tema zadržavanja,  ali i samog  privlačenja stručnog kadra. Preporuke stručnjaka za rješavanje ovog problema su jedan vid investiranja u razvoj zaposlenika, mogućnost edukacija i poticanje na iste, mogućnost napredovanja, stručne plaćene prakse te postavljanje stručnjaka na ključne rukovoditeljske pozicije koji mogu biti uzor i poticaj zaposlenicima.

Projekt „Nove vještine – nove mogućnosti“ predstavljen je u sklopu praktične radionice Best Stay Workshop održane 10. 11. 2018. s temama o vođenju i upravljanju ljudskim resursima pod vodstvom predstavnika agencija za posredovanje pri zapošljavanju i stručnjaka za ljudske resurse te predstavnika hotela.

Zahvaljujemo organizatoru Proper d.o.o. na pozivu.