BESPLATNI PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE BARMENA /SOMMELIERA,  CONCIERGE-A I PRIPREMATELJA MEDITERANSKE KUHINJE

Pučko otvoreno učilište Obzor u suradnji s partnerima Agencija Han Vrana, F-tours International d.o.o. i H.L. Dvorac d.o.o. provodi projekt „Nove vještine – nove mogućnosti“ u sklopu kojeg su razvijeni suvremeni programi osposobljavanja integrirani s praksom.

Programi su namijenjeni nezaposlenim osobama mlađim od 25 godina i starijim od 54 godine s minimalno završenom osnovnom školom, a provoditi će se na području Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije:

 1.     Program  osposobljavanja za poslove concierge-a

 2.     Program osposobljavanja za poslove barmena/sommeliera

 3.     Program osposobljavanja za priprematelja/icu tradicionalne mediteranske kuhinje s modernim odmakom i utjecajem osmanske kuhinje,

 4.     Program osposobljavanja za priprematelja/icu tradicionalne mediteranske kuhinje sa suvremenim odmakom i utjecajem antičke kulture.

Početak programa:  1. ožujka 2019.

Trajanje: 135 sati  (svi programi će se provesti do kraja  ožujka 2019.)

 Mjesto održavanja teorijske nastave:  

  • Pučko otvoreno učilište Obzor, Kopilica 21a, Split

 Mjesto održavanja praktične nastave:

  • Heritage hotel Martinis Marchi, Put Sv. Nikole 51, Maslinica, Šolta
  • Heritage Hotel Mašković Han,Vrana Marina 1, Vrana
    23211 Pakoštane,
  • Pub Fabrique, Trg Franje Tudmana 3, 21000 Split,
  • Terminal F, Obala Lazareta 3, 21000 Split

* U sklopu praktične nastave uključen je  obilazak lokalnih uzgajivača hrane te gastronomske prezentacije. Nakon završetka programa moguće je i zapošljavanje u spomenutim objektima.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online PRIJAVNICE na našoj web stranici ili e-maila: info@ucilisteobzor.com, pri čemu je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, kontakt, godine i odabrani program.